Advies Cure

Vitaal ZorgVast adviseert bij huisvestingsvraagstukken op het gebied van programmering, financiële haalbaarheid, investering en vastgoedexploitatie. Met onze kennis van zorg, bouw en exploitatie van vastgoed hebben we een integrale en strategische kijk op deze vraagstukken.

Integrale benadering

In complexe trajecten waarin zorgvisie, programmering, budget, en exploitatie bij elkaar komen geven we sturing op concrete resultaten. Door onze brede kennis van zorgorganisaties kunnen we bestuurlijke besluitvorming begeleiden, weten we gebruikers te betrekken en de brug te slaan tussen belangen vanuit de zorgverlening en vastgoedbeheer. Zowel voor grootschalige nieuwbouwopgaves als kleinschaligere renovaties en exploitatievraagstukken.

Pragmatische en doelgerichte aanpak

Wij adviseren onze opdrachtgevers bij het maken van plannen voor betaalbare, toekomstbestendige huisvesting in de zorg. Complexe, strategische vraagstukken ontrafelen we graag. We werken nauw samen met onze opdrachtgever om financiële, juridische, technische puzzels op te lossen. Wat ons daarin uniek maakt is een pragmatische, doelgerichte aanpak. Een aanpak die wij ook hanteren in onze projectontwikkelingen. Dit doen wij met een veelzijdig team dat dicht bij de praktijk van zowel de bouw als die van de ziekenhuisorganisatie staat.

Onze adviesdiensten:

  • het opstellen van integrale haalbaarheidsstudies
  • investeringsadvies
  • opstellen van programma’s van eisen
  • procesmanagement
  • projectmanagement van initiatieffase tot realisatie
  • exploitatiemanagement