10 jaar Vitaal ZorgVast in het teken van Designing Health

23 oktober 2017 17:59 - Vitaal ZorgVast bv

Deze week viert Vitaal ZorgVast samen met relaties haar 10-jarig bestaan in het teken van Designing Health. Designing Health brengt - tijdens en ondergedompeld in de Dutch Design Week - een verrassende mix van bestuurders, specialisten, patiënten, verzekeraars, designers en startups bij elkaar, om de kansen en mogelijkheden van onconventionele allianties voor innovatie van de gezondheidszorg te verkennen.
 

Desigining Health
Designing Health 2017 is een co-productie van Blommestein Groep en Vitaal ZorgVast en daagt een bijzondere mix van stakeholders in de zorg uit om over elkaars grenzen heen op zoek te gaan naar synergie. Vitaal ZorgVast is nauw betrokken bij innovatie in de gezondheidszorg en nodigt haar gasten uit om te kijken door de ogen van ontwerpers. We gaan op zoek naar de raakvlakken tussen zorg en design.

Verwondering en inspiratie
Een nieuwe tijdgeest vraagt de gezondheidszorg om het zorgaanbod te vernieuwen en te verbinden met de leefwereld van de patiënt. Een tijdgeest die roept om onconventionele allianties, veranderende vastgoedvisies en nieuwe financieringsvormen. We houden u op graag op de hoogte van onze ervaringen de komende dagen! Volg ons daarom ook op Twitter: @Vitaalzorgvast.