Emerald Alliantie is op zoek naar een Directeur / senior DBMO-contractmanager voor gemiddeld 24 uur per week

18 maart 2020 08:29 - Vitaal ZorgVast bv
Emerald Alliantie is op zoek naar een Directeur / senior DBMO-contractmanager voor gemiddeld 24 uur per week

Over Emerald Alliantie

Het Zaans Medisch Centrum (ZMC) is als eerste ziekenhuis in Europa ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd op basis van Lean Led Hospital Design. ZMC is hiervoor een Alliantie aangegaan met Vitaal ZorgVast, een langjarig partnerschap voor ontwikkeling, realisatie en exploitatie. Emerald Alliantie is opdrachtgever van BAM Bouw & Techniek voor het 25-jarig design, build, maintain & operate contract (DBMO) voor het ziekenhuis. BAM draagt zorg voor het onderhoud, schoonmaak en levering van energie. Het ontwerp is tot stand gekomen met een sterke focus op zowel zorg- als gebouwexploitatie. Het ZMC heeft het BREEAM very good certificaat.

Directeur / senior DBMO-contractmanager

Emerald Alliantie is op zoek naar een directeur / senior DBMO-contractmanager voor de aansturing van de exploitatiefase van het DBMO-contract voor het ziekenhuis. De directeur functioneert zelfstandig binnen Emerald Alliantie en legt verantwoording af aan het Alliantie Bestuur bestaande uit de Raad van Bestuur van het ZMC en de Directie van Vitaal ZorgVast.

Een veelzijdige en zelfstandige functie

Als directeur ben je de verbinder tussen het ZMC en Vitaal ZorgVast, onder jouw leiding zorg je voor een optimale samenwerking waarbij het beste uit twee werelden, zorg en vastgoed, wordt gecombineerd.

Je voert het contractmanagement over het DBMO-contract met het ziekenhuis voor de kavels Beheer & Onderhoud, Energie en Schoonmaak. Daarbij bewaak je de kwaliteit van dienstverlening op basis KPI’s en andere kwaliteitsindicatoren. Met je sterke ervaring op het gebied van onderhoudsmanagement beoordeel je de meerjarenonderhoudsplanning en stem je met BAM FM en het ZMC de realisatie af.

Op basis van jouw inzicht in (management) rapportages maak je analyses en verbeterplannen voor de toekomst. Je bent altijd op zoek naar hoe het beter en efficiënter kan. Daarbij zoek je actief de afstemming met BAM FM en het ZMC.

Je vertaalt de meerjarenvisie van het ZMC naar een strategisch huisvestings- en onderhoudsplan voor het ziekenhuis en adviseert over de gewenste kwaliteitsniveaus binnen de kaders van het DBMO-contract. Daarbij houd je ook de ontwikkelingen binnen andere ziekenhuizen in de gaten. Je treedt op als project- en programmamanager voor ziekenhuisvastgoed projecten en beoordeelt samen met het ZMC alle aanvragen tot verbouwingen.

Het algemeen management, waaronder de planning & control cyclus, het jaarplan, de begroting, de jaarrekening van Emerald Alliantie ligt in jouw handen. Het spreekt voor zich dat je hierover actief de samenwerking opzoekt met het management team van het ZMC.

Wij zoeken: een energieke en slagvaardige directeur

Je begrijpt dat je voor deze veelzijdige en dynamische functie van goeden huize moet komen. Zo is een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting zoals technische bedrijfskunde of vastgoedmanagement een vereiste. Daarnaast is werkervaring essentieel. Wij schatten in dat je minstens 10 jaar werkervaring, waarvan 3 jaar in een vergelijkbare functie, en ervaring in Alliantie organisaties nodig hebt om succesvol te kunnen zijn in deze functie.

Onmisbare eigenschappen zijn dat je organisatiesensitief en een onafhankelijk positie kunt innemen. Een gezond zakelijk inzicht is nodig om tot juiste analyses en een goed resultaat te komen.

Een mooi aanbod

Het salaris  bedraagt bij een fulltime dienstverband van 36 uur tussen de € 6.500,- en € 8.000,- bruto per maand. Bij het vaststellen van het salaris houden we uiteraard rekening met je relevante opleiding en ervaring.

Het betreft in eerste instantie een functie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Tijd voor een kennismaking?

Heb je interesse of wil je eerst meer informatie over de functie? We maken graag kennis met je en geven antwoord op je vragen.

  • Meer weten? Bel Cécile Oostrik, contractmanager Emerald Alliantie op 06-27273696
  • Direct solliciteren? Regel het snel via onderstaande link. Solliciteren kan tot en met 17 april 2020
  • Een assessment kan deel uitmaken van de procedure
  • I.v.m. het Corona-virus kunnen we nog niet aangeven wanneer en in welke vorm de gesprekken zullen plaats vinden.

Direct solliciteren