Anneke Speelman

Senior Ontwikkelaar

Als senior ontwikkelaar bij Vitaal ZorgVast beweegt Anneke zich als een vis in het water rondom de vraagstukken waarmee de wereld van de zorg wordt geconfronteerd. Haar hart ligt bij de organisaties en mensen voor wie ze werkt: mensen met een beperking en senioren. Haar einddoel is: gelukkige bewoners, tevreden medewerkers en gezonde organisatie.

Ze benadert iedere huisvestingsopgave vanuit verschillende invalshoeken: visie, strategie en beleid; financiering, exploitatie en ‘total cost of ownership’; interne procesvoering als zorg, voeding, schoonmaak, veiligheid, personeelsinzet, innovaties en inkoop; comfort en healing environment. Ze stuurt projecten op kwaliteit, tijd en geld. Haar jarenlange ervaring in de zorg en verzorgd comfortabel wonen, haar advieswerk en ervaring met projectontwikkeling, gepaard met inzicht, ‘out of the box’-denken en enthousiasme, zorgen ervoor dat het onmogelijke mogelijk wordt.

Ze doet dit het liefst samen met haar opdrachtgevers, de medewerkers, toekomstige bewoners, financiers en alle andere betrokken in de keten van de bouw. Samen meer mogelijk maken. Zo ontstaan oplossingen die als een jas zitten en waar een ieder en de samenleving nog jarenlang plezier van heeft.