Mensen verbinden en grenzen verleggen. Onze wereld vraagt erom.

BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij  ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. We realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie en ruimte. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.

Strategische partner

Opdrachtgevers vragen ons niet alleen een gebouw of installatie op te leveren, maar willen dat wij het hele proces verzorgen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep biedt BAM Bouw en Techniek een totaalaanbod, van planvorming en bouw tot langdurige exploitatie en onderhoud: we zijn een partner voor de volledige levenscyclus van een gebouw.

Onze structuur en werkwijze

In alle windstreken van Nederland zijn wij vertegenwoordigd met regiokantoren. Daarnaast zijn er landelijk opererende marktspecialismen die zowel integraal als zelfstandig opereren binnen de utilitaire en industriële markten. Als integrale partij voor zowel bouw als techniek, willen wij herkenbaar zijn in de markt en dicht bij u staan.

Voor de Zorg

Binnen de wereld van BAM Bouw en Techniek neemt de zorg een speciale plek in. Met Vitaal ZorgVast geloven wij dat de gezondheidszorg beter kan door anders te denken. Door onze ervaringen in de zorg en in het bouwen voor de zorg te verenigen ontwikkelen we een aantrekkelijke omgeving waar patiënten/cliënten, medewerkers en bezoekers zich goed voelen.

Naast de vastgoed ontwikkeling met Vitaal ZorgVast biedt BAM Bouw en Techniek met haar specialisme Interflow de hoogste mogelijk standaard voor laboratoria en ziekenhuizen. Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevende fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren.
Vanuit al deze disciplines zijn de adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici van BAM Bouw en Techniek in staat elk project voor de zorg, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren.